>Musikkorpssolister - Lis & Per< 

Modsat for tre år siden trækker Musikkorpset og Handelsstandsforeningen på samme hammel i forbindelse med afviklingen af en international musikfest.

Den løber af stablen i dagene 25.-27. juni med deltagelse af godt en snes orkestre fra ikke færre end syv lande. For tre år siden kørte musikkorpset og handelsstandsforeningen hver deres løb, selvom musikfesten og Open By Night-arrangementet faldt sammen.

Det bliver også tilfældet i år ved Den 11. Musikfest. Men denne gang med et samarbejde, der indebærer, at aktiviteter i forbindelse med musikfesten bliver hovedelementer i den underholdningsmæssige del af Open By Night-arrangementet.

- Vi har udliciteret store dele af musikfesten til handelsstandsforeningen. Det betyder, at vi først og fremmest kan koncentrere os om det musikalske og om at være værter for vore musikalske gæster, fortæller formanden for Musikkorpset.

Aftalen betyder, at handelsstandsforeningen kommer til stå for en stor del af det praktiske arrangement. Foreningen vil samtidig uddelegere opgaver til bl.a. restauratører og foreninger omkring mad- og ølsalg og andre udendørs aktiviteter.

- Med samarbejdet er der lagt op til en form for byfest, hvor mange gode kræfter tager del, siger formanden fra Sæby Handelsstandsforening. Store Torv og Musikcaféen på p-pladsen ved Musikhuset bliver med solistparret Lis & Per omdrejningspunkterne både under Open By Night arrangementet og de to øvrige dages musikfestaktiviteter.

Musikkorpset har i store træk programmet for de tre dages festligheder på plads. Størsteparten af de deltagende orkestre har været med tidligere, men der vil dog også blive præsenteret flere nye og spændende orkestre i år. Således vil musikfesten for første gang have deltagelse af orkestre fra Polen og Tjekkiet. Derimod kommer der denne gang ikke besøg fra den svenske venskabsby. I alt samler musikfesten ca. 750 musikere.

Artikler:

Arbejdspladsudfordring
Bevishedssangkor
Forandringsnød
Gendigtningsskuespiller
Genopfindelseskomik
Grundforskningsstruktur
Indtjeningsambitiøs
Komikægthed
Mesterlæreledelse
Pingpongtankegang
Ressourcepersonscenario
Selverklæret perfektionist
Socialt erindringsværktøj
Stressærgrelser
Systemanalyseforandring

www.concertdissemination.dk . www.servingtheater.dk . www.workingclassicalpianist.dk . www.booking2u.dk . www.familiesjov.dk . www.Michaelcaine-infoside.dk