>Gendigtningsskuespiller - Lars Bom<

Lars Bom spiller i udvalgte scener rollen som Dan Turéll. Rollen er ikke ny for Bom. Han har indstuderet Turélls mimik og ludende holdning helt ned i detaljen efter teaterstykket »Onkel Danny«. Scenerne med Lars Bom som Dan Turéll balancerer mesterligt mellem gendigtning og rekonstruktion, som når Chili Turéll pludselig dukker op og konfronterer Lars Bom/Turéll for at afbryde deres forhold.

Lars Bom har gjort sit hjemmearbejde. For ikke blot er han kommet til at ligne den legendariske hovedperson, han har også forstået at opsnappe Dan Turélls gestik og ikke mindst hans måde at tale på. Stort kompliment, for imitationen er perfekt. Til gengæld mangler der lidt mere personlig stillingtagen.

Uddannet på Statens Teaterskole i 1985.

Cabaret markerer dermed hans 25-års jubilæum som skuespiller.

Lars Bom er gift med Birgit, som er salgschef. De bor i Virum, nord for København, og har tre piger.

Lars Bom er særlig kendt for sine tv-rolle i »Strisser på Samsø«, men han har bl.a. også været med i det danske politidrama »Rejseholdet« og børnefilmen »Klatretøsen«. Han var også Bamse fra 1993 til 1997.

Ud over skuespil dyrker Lars Bom også cykling og løbetræning og udgav en bog/dvd om løb i 2007. Hans bedste maratontid er på 3 timer og 16 min. Mentalt styrker han hjernen ved at spille skak på nettet.

Til december er Bom med i den nye Max Pinlig-film – »Max Pinlig på højskole«, og til foråret er han aktuel i nye teateropgaver. Ud over skuespilleriet holder Lars Bom foredrag om mobning og fysisk træning på skoler og i virksomheder.